No volem marxar del barri
No volem marxar del barri

DEIXEU EL VOSTRE COMENTARI!

Enllaços
Enllaços
L’Informatiu
L’Informatiu
Articles i Docs
Articles i Docs
Recull Notícies i actes
Recull Notícies i actes

Pressupostos participatius?

El passat 23 de desembre de 2016, l’Associació de Veïns del barri de Sant Antoni, la ONG de Veí a Veí, Calàbria 66, i la seva comissió artística, vam lliurar al Districte de l’Eixample tot un seguit de “vots simbòlics”, en paper, per als pressupostos participatius que ha proposat l’Ajuntament.

El procés participatiu discrimina i exclou totes les persones que no disposen de perfil a Internet o que no entenen el sistema tecnològic on-line proposat. Això afecta en especial a un col·lectiu força nombrós al nostre barri com és el de la gent gran.

Per tant, considerem esbiaixat i discriminatori el sistema per a participar. Per això hem fet difusió de les propostes que afecten al nostre barri, les hem imprès, les hem distribuït, les hem recollit en el termini d’una setmana, i hem entregat al Districte els vots en paper.

Uns vots que l’Ajuntament, per cert, NO ha acceptat.

Tot i agrair l’esforç de plantejar una prova pilot de pressupostos participatius, manifestem també la nostra decepció al deixar fora de joc un percentatge força elevat de la ciutadania.

Vots en suport paper

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>