Els Tallers Joan Lairisa son una part important de l’activitat que es fa durant la setmana al local de l’Associació. Malgrat que al barri existeixen diferents ofertes públiques i privades, els nostres tallers mantenen una personalitat pròpia i un nombre estable d’assistents, que es manifesta en l’ambient proper i distès que s’estableix en els grups, que a moltes persones ajuda a ocupar part del temps de lleure.

Els cursos abasten diversos àmbits: puntes de coixí, tallers de patchwork i treballs manuals, dibuix i pintura, country, amb força èxit de participació, anglès nivell inicial i mitjà, i tallers gratuïts de relaxació i història del barri.

La participació activa en els tallers forja relacions socials i de suport mutu, imprescindibles per a persones en situació de solitud.

El resultat, intangible, es demostra força adient donat que les persones participants normalment ajuden a organitzar les exposicions de final de curs, així com participen a nombroses tasques solidàries durant l’any.

Lairisa_02