No volem marxar del barri
No volem marxar del barri

DEIXEU EL VOSTRE COMENTARI!

Enllaços
Enllaços
L’Informatiu
L’Informatiu
Articles i Docs
Articles i Docs
Recull Notícies i actes
Recull Notícies i actes

Gràcies per fer-ho possible!

El dia 9 de Juny vam viure un dia històric al barri. Vam celebrar els 50 anys de l’Associació de veïns amb un acte al carrer com no s’ha vist mai.

Des de les 10 h del matí fins a les 2 h de la matinada es van fer 50 activitats en 3 escenaris diferents.

Ara, tota aquesta festa no hauria sigut possible sense la col·laboració i la participació de diverses entitats, col·lectius i comerços. Avui volem donar les gràcies públicament a tots ells per haver-nos ajudat i haver-nos posat les coses fàcils des del primer moment.

En primer lloc volem agrair a totes les entitats que van organitzar alguna activitat el 9 de Juny i que gràcies a elles vam aconseguir fer-ne 50:

Associació de veïns del barri de Sant Antoni, Trabucaires, Diables de Sant Antoni, Trapelles de Sant Antoni, Penya Barcelonista de l’Eixample Can Conesa, GLAS, Xarxa antirumors – Ajuntament de Barcelona, Esplai Totikap, Kids&Us Comte Borrell, Cursa Moritz Sant Antoni, Calàbria 66, Esportiu Rocafort, Centre cívic Cotxeres Borrell, Barcelona Futbol de Botons Associació, Centre cívic Golferichs, Balls Igwicz, Poemes al nas de la lluna, Escola Art Music, Vocalia de dones AVV, Nataraja Dance, Espai SI Prize, ONG de Veí a Veí, Talia Olympia, Escola Ferran Sunyer, Spank the Baby, La Milla dels Miops, PROAM, Atlètic club esport i Natura.

Tot seguit, volem agrair als comerços que van col·laborar amb nosaltres i que ens van permetre que aquesta festa fos una mica més gran:

Moritz, La Caixa, Bonpreu, Mercat del fresc de Sant Antoni, Tintoreria Sant Antoni, Vinalium, Bonastre,  Consum, Escandinava d’electricitat, Perruqueria Miguel Griñó, Confeccions Bernaus, Llibreria Torradas, SAC, Barna Brew, Restaurant Es Tastet, Confeccions El Rellotge, Papereria Mistral, Óptica Bielsa, Lambicus, Restaurant Agüir.

Finalment, volem agrair a tots els membres de l’associació de veïns i als components de les diferents entitats d’aquesta, la feina feta durant tot el dia. La seva dedicació i esforç van permetre que aquesta festa fos possible.

D’entre tots els voluntaris, ens agradaria fer una menció especial a la comissió dels 50 anys, per totes les hores de preparació dedicades i per haver estat des de l’inici fins al final de l’acte. També mereixen menció especial, el Xavi Pagès, el Marc Folch i tots i cadascun dels diables de Sant Antoni, ja que van ser el motor de la festa i sense les seves mans, de ben segur que no s’haguessin pogut realitzar totes les activitats.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTS!
GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!

Pròxima parada: centenari.
Estigueu atents a l’agenda que els actes del 50è no s’aturen!

 

Photocall patrocinadors i colaboradors P1180798 P1180842 P1180742 P1180671 P1180617 P1180612 P1180563 P1180520 IMG_6884 IMG_6877 IMG_6869

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>