No volem marxar del barri
No volem marxar del barri

DEIXEU EL VOSTRE COMENTARI!

Enllaços
Enllaços
L’Informatiu
L’Informatiu
Articles i Docs
Articles i Docs
Recull Notícies i actes
Recull Notícies i actes

Bases 16è Concurs Literari : edició aniversari

Bases Concurs Literari en pdf

 

Aquest any, en motiu dels 50 anys de l’Associació de Veïns s’ha volgut recuperar el concurs literari que es va fer per última vegada al 2013.

Aquesta mostra literària pretén recollir un ampli ventall de creació escrita que es dóna entre la població del nostre barri i també de tot l’Eixample, que és el marc geogràfic que ens delimita, però sense tancar les portes a la participació de gent d’altres barris més llunyans, o d’altres poblacions del nostre país, on hi hagi inquietud literària. Es pot participar indistintament en qualsevol d’aquests dos gèneres: vers i prosa.

Aquest any, en motiu dels 50 anys de l’Associació de Veïns s’ha volgut recuperar el concurs literari que havia organitzat aquesta entitat anys enrere.
Aquesta mostra literària pretén recollir un ampli ventall de creació escrita que es dóna entre la població del nostre barri i també de tot l’Eixample, que és el marc geogràfic que ens delimita, però sense tancar les portes a la participació de gent d’altres barris més llunyans, o d’altres poblacions del nostre país, on hi hagi inquietud literària. Es pot participar indistintament en qualsevol d’aquests dos gèneres: vers i prosa.

CATEGORIES

S’hi pot concursar en una dels categories següents:

  • Categoria Joves: menors de 20 anys
  • Categoria Adults: a partir de 20 anysen

PRESENTACIÓ

Els treballs hauran de presentar-se escrits en llengua catalana, a màquina, abans del 23 d’abril d’alguna d’aquestes maneres:
Físicament, a la seu de l’Associació de Veïns de Sant Antoni.
Per correu electrònic.

Al peu de cada treball haurà de fer-se constar el nom, categoria i secció en què concursa, adreça, correu electrònic i número de telèfon.
En les obres presentades amb pseudònim haurà de fer-se constar també la categoria i secció. En un escrit a part, el nom, l’adreça, el correu electrònic i el número de telèfon, dins d’un sobre tancat on constarà el pseudònim o en un document a part amb el títol de pseudònim, en cas d’entregar-ho per correu electrònic.
Jurat
El jurat estarà format per cinc membres: tres d’ells persones lligades a la literatura catalana, el nom dels quals es farà públic el dia del lliurament dels premis, així com un representant d’alguna de les entitats del nostre barri i un representant de l’Associació de Veïns.

PREMIS

La proclamació de les obres guanyadores i el lliurament de premis es farà el diumenge 27 de Maig, a les 12 del matí a la Casa Golferichs (Gran Via, 491). Els treballs premiats seran llegits per actors del Grup de Teatre “El Triangle”.

El veredicte del jurat serà inapel·lable. Aquest està facultat per resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases i també per declarar desert un premi, si així ho creu convenient.

Els autors guanyadors obtindran un guardó com a premi i les seves obres es publicaran a la revista del barri, a la pàgina web de l’Associació de veïns i les seves xarxes socials i també s’utilitzaran en altres activitats en el marc dels 50 anys.

Hi haurà 3 premis per categoria i gènere.

Es pot declarar un premi desert, si el jurat ho considera oportú.

Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Associació de veïns del barri de Sant Antoni, la qual reserva els drets de reproducció, ús i divulgació.

DRETS I AUTORIA

L’organització no es fa responsable de l’ús inadequat dels drets de la propietat intel·lectual del material presentat pels autors.

L’organització no es fa responsable dels drets d’autor dels individus de les obres presentades.

L’organització es reserva el dret d’elaborar un llibre, revista o altres formats amb un recull d’obres per tal de promocionar el concurs en mitjans de comunicació, webs o altres.

Els materials que es produeixin amb aquesta finalitat inclouran la identificació del concurs, així com el nom dels autors.

En aquests casos, els drets d’explotació que se’n derivin seran responsabilitat del mateix mitjà de comunicació.

L’organització es reserva el dret de penjar les obres seleccionades a la web de l’Associació de veïns, així com en altres plataformes i xarxes socials de l’entitat.

Els drets esmentats no suposen cap contraprestació econòmica a l’autor.

OBSERVACIONS

En la secció de Vers, s’acceptarà un màxim de tres poemes per autor. Queden exclosos els reculls de poemes. L’extensió màxima de cada treball és d’un full.

En la secció de Prosa, s’acceptarà un màxim de dos treballs per autor. L’extensió màxima de cada treball és de cinc fulls escrits a doble espai i a una sola cara.

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

L’organització es reserva el dret de modificar-les en cas necessari, informant als participants. La responsabilitat de l’organització d’aquest concurs és de l’Associació de veïns del barri de Sant Antoni.

 

 

Associació de veïns i veïnes del barri de Sant Antoni
Avinguda Mistral, 30 baixos – 08015 Barcelona
Tel. 93 423 93 54
aavvsantantoni@gmail.com
www.barrisantantoni.cat
facebook.com/AVVSantAntoni
twitter.com/AVVSantAntoni
t.me/AVVSantAntoni
Horari: De dilluns a Divendres, de 17 a 21h

 

bases concurs literari pag 1

Bases Concurs Literari pag2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>